Bouw en Uitvoering

MA Medical BV

MA-Medical

Distributeur van Zilverpleisters

MA Medical BV is een bedrijf dat zowel in Nederland als op de internationale markt actief is. Het bedrijf is gespecialiseerd in verkoop en advies van dialyseproducten. Er is een uitgebreide productenlijn van machines en disposables. Een van de producten is de Nephrokit. Een pleister die na de dialysebehandeling in 3 minuten de shunt afsluit, en wordt ervaren als zeer patientvriendelijk.

MA Medical BV is de officiële distributeur van Zilverpleisters in Nederland. Zilverpleisters hebben een breed spectrum van anti septic, en zijn niet geassocieerd met een bacteriële resistentie. Zilver is effectief tegen 650 verschillende stammen tussen bacteriën, fungi en virussen. De zilverionen vernietigen micro organisme onmiddellijk, en blokkeren de luchttoevoer van de enzymen (productie van energie) en wijzigen de microbiële DNA van de celwand. 
Deze reactie is waarneembaar na 2 uur. 
De maximale werking bedraagt 72 uur.

“Een pleister die na de dialyse­behandeling in 3 minuten de shunt afsluit, en wordt ervaren als zeer patient vriendelijk.”

Toepassing

De zilverpleister is toepasbaar bij infecties met de buttonhole techniek, fistula puncties, Jugularis catheters, subclavia catheters, PICC catheters, Peritoniale catheters. De zilverpleister heeft een hoog absorptie vermogen. En een breed spectrum van activiteit, en beschermd de toegang van micro organisme. Het is comfortabel en pijnloos. Het is hyperallergeen en geeft geen overgevoeligheid reacties.

Waterdicht

In ons pakket zijn ook waterdichte zakjes voor Peritoneaal catheters en subclavia catheter. Patiënten kunnen hiermee douchen en zwemmen.

Mocht u meer informatie over de zilverpleisters willen hebben, neem gerust contact met ons op.

De Vork 8
3984 PA Odijk
T: 030 889 3010
F: 084 735 9474

Meer informatie