Bouw en Uitvoering

Bouman & 
van Beerendonk – Horecagroothandel

Bouman & Beerendonk

Alles op gebied van horeca

Bouman & Van Beerendonk Horecagroothandel heeft alles in huis op het gebied van horeca. Van pannen, potten, bestek en serviesgoed tot complete keukenopstellingen en spoelkeukens. Het is allemaal te vinden in het fraaie pand aan het Ketelmeer in Oss.

Het nieuwe pand heeft de beschikking over bijna vierduizend vierkante meter vloeroppervlak, verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond zijn vooral de kleinere keukenbenodigdheden te vinden, terwijl op de verdieping complete keuken- en buffetopstellingen staan.
Klanten kunnen bij Bouman & Van Beerendonk niet alleen terecht voor alles op het gebied van keukenbenodigdheden, maar ook voor advies op maat. ‘We maken keukenontwerpen, waarbij rekening wordt gehouden met een optimale routing. In een professionele keuken is dat van groot belang’, weet Mari Bouman. ‘Snelheid en efficiency: daar draait het om. Het maakt niet uit of je het nu over een instellingskeuken hebt, of een horecakeuken.’

24-uurs service

Bij Bouman & Van Beerendonk blijft het niet bij leveren en plaatsen van apparatuur. ‘We bieden onze klanten ook 24-uurs service. Bij storingen gaan monteurs direct op pad om het probleem te verhelpen en dan maakt het niet uit hoelaat het is. Om deze service optimaal te kunnen verlenen, zitten onze klanten vaak niet verder dan zo’n dertig tot veertig kilometer bij ons vandaan.’ Ook heeft het bedrijf een eigen werkplaats met een onderdelenmagazijn. In het nieuwe pand aan het Ketelmeer is het bedrijf bovendien gestart met een shop-in-shop formule. Een leverancier van koffiemachines van topkwaliteit heeft bij de groothandel een eigen ruimte gekregen om zijn machines te presenteren aan het grote publiek.

Ketelmeer 12
5347 JX Oss
+31 (0)412 – 65 14 19

Meer informatie