Bouw en Uitvoering

Casus over zelfredzaamheid en langer thuis

Casus over zelfredzaamheid en langer thuis

Jetty Rippe en Paul de Haan wonen samen in het centrum van Rotterdam op een prachtige locatie vlakbij de Maasboulevard. Hier willen ze natuurlijk ook blijven wonen. Helaas heeft Paul de ziekte van Parkinson en wordt het steeds lastiger om dingen zelf te doen zoals toiletgang en douchen. Hier is een oplossing voor nodig en die krijgen ze zodat ze samen de toekomst tegemoet kunnen zonder dat ze hun woning hoeven te verlaten. Casus over zelfredzaamheid en langer thuis in Grenzeloos Wonen RTL4.

Grenzeloos Wonen is een reality programma, elke zaterdag om 15:30 te zien op RTL4

Over Grenzeloos Wonen

In Grenzeloos Wonen volgt de kijker twaalf weken lang mensen die vragen of problemen hebben binnen de drie vaste pijlers van het programma: het bouwproces, het financiële proces en de beleving. Elke aflevering reiken specialisten oplossingen aan voor actuele vraagstukken waar iedereen mee te maken kan krijgen, bijvoorbeeld over hoe je je zelfredzaamheid kan vergroten zodat je langer thuis kan blijven wonen.

Innovatie, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid

Grenzeloos Wonen is meer dan alleen een realityprogramma; het is een nieuw, alomvattend merk waarbij alles draait om de grenzeloze mogelijkheden op het gebied van innovatie, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid. Het doel is om met deze informatie zoveel mogelijk mensen te inspireren en het negatieve sentiment weg te nemen wat door de crisis in Nederland bestaat. De producent hoopt vooral dat de kijkers van ‘Grenzeloos Wonen’ samen met bedrijven actief vraagstukken op gaan lossen, zodat de markt meer in beweging komt en dromen uitkomen.

Meer informatie over Grenzeloos Wonen