Bouw en Uitvoering

Congres Landelijke Cliëntenraad 9 april

Landelijke Cliëntenraad

Zoals elk jaar organiseert de Landelijke Cliëntenraad (LCR) het landelijke congres over cliëntenparticipatie in de sociale zekerheid. Dit keer op 9 april. Met zoals elk jaar de Ab Harrewijn-rede en de uitreiking van de Cliënt in Beeld-prijs.

Leertafels

Dit jaar is er, om dit thema kracht bij te zetten, tijdens de middag een breed aanbod ‘leertafels’. Aan een leertafel krijgen de deelnemers meer informatie over een onderwerp (eerste deel). Daarnaast, en daar is het vooral om te doen, gaan zij aan de slag (tweede deel) met die informatie. Hoe kan een cliëntenraad de zaken (anders) gaan aanpakken?

Onderwerpen

Deelnemers leren van de ervaringen van anderen of proberen samen nieuwe oplossingen te bedenken. Elke leertafel staat onder begeleiding van een expert op het onderwerp en heeft een beperkt aantal plaatsen. Er zijn twee rondes leertafels dus bij inschrijving kan een keuze worden gemaakt uit twee verschillende onderwerpen. Indeling van de deelnemers gaat op volgorde van inschrijving.

Informatie

Het programma van het LCR-congres is hier te vinden. Als u zich wilt inschrijven, klik dan hier en geef uw keuze uit het aanbod aan.